Wie zijn wij

Mijn naam is Thekla (1968). Mijn grote liefde is het buitenleven op onze plek in het dorpje Varik aan de Waal waar ik samenwoon met mijn man, paarden, kippen en moestuin. Onze rustige plek op het platteland nodigt je uit om te aarden, te voelen en te ervaren. We verwelkomen je met jouw vragen op het gebied van (belemmerende) emoties, zelfvertrouwen, bewustwording van lichaam en geest en persoonlijke groei.

Bij het spiegelen (of coachen) met paarden maak ik gebruik van elementen uit de (seculiere) Boeddhistische levensbeschouwing. In mijn grondhouding staan niet oordelen, geduld, vertrouwen, acceptatie en loslaten centraal.  Met mijn paarden Kira en Lisa vorm ik het team dat jou kan bijstaan bij je bewustzijnsgroei. Naast spiegelen met paarden geef ik yogalessen.

Kira en Lisa zijn twee merries van beide 9 jaar oud. Ze zijn opgegroeid in een grote kudde in Duitsland. Het zijn sociale, mensgerichte paarden, gewend aan volwassenen en kinderen. Ze zijn rustig en betrouwbaar en daarom heel geschikt voor diegenen die graag een coaching willen doen, maar die bang zijn voor paarden.